25 May 2024

De laatste ontwikkelingen.....
.... en oud nieuws

H&S maakt Wendkrachtspel voor Wendkracht

H&S maakt Wendkrachtspel voor Wendkracht

Veel leiders, coaches, trainers, consultants en andere professionals weten dat wendbaarheid een onmisbare eigenschap is om succesvol te zijn. Maar hoe creëer je wendbaar gedrag?
 
Met het Wendkrachtspel ontdek je welk gedrag er nodig is om te anticiperen op veranderingen. Je gaat op een plezierige, beweeglijke en interactieve wijze in gesprek over de betekenis van wendbaarheid. Je leert elkaars krachten kennen en geeft elkaar feedback of feedforward.
 

 
Door het spel ontstaat een grotere betrokkenheid bij het thema wendbaarheid en een stevige basis om mee verder te werken. Zo draag je bij aan de toekomstbestendigheid van professionals en teams.
 
Op de website https://wendkracht.nl/wendkracht-spel/ tref je het spel en de diverse speelwijzen aan.
 
Dit spel is door Natascha Wijnen van Wendkracht bedacht en in recordtijd gemaakt door Heijnis & Schipper (tijdsbestek 1 week). Het spel bestaat uit 120 speelkaarten met vragen, een doos met interieur en deksel.
 
Wij zijn trots op het resultaat. Omdat we al langer werkten voor Wendkracht konden we goed aanvoelen wat de bedoeling was en snel schakelen. Zo lag er in no-time een prachtig spel! In de woorden van Natascha Wijnen: “Ik ben heel blij met de mooie vormgeving, goede materialen en jullie flexibiliteit. Jullie hebben snel gehandeld en veel meegedacht, waardoor het spel nog mooier is geworden dan gedacht. Bedankt!”