23 July 2024

Aangenaam kennis te maken ....

Dit zijn wij

Dit zijn wij

maurice Maurice Lensink is sinds 1996 samen met Marjolein eigenaar van het bedrijf. Maurice weet heel veel van papier(soorten) en technische mogelijkheden en weet daarmee ieder grafisch vraagstuk creatief op te lossen. Ook voor het maken van een goede offerte draait hij zijn hand niet om. Naast zijn werk op kantoor houdt Maurice zich bezig met klantencontact en printopdrachten en is hij in de drukkerij te vinden.
Naast het werk: hardlopen, lezen, klussen.
marjolein Marjolein Lensink-Neijzing is sinds 1996 samen met Maurice eigenaar van het bedrijf. Marjolein is de creatieve kracht achter de drukkerij. Zij regelt alle vormgevings- en opmaakzaken in de studio. Haar creatieve geest en scherpe blik zorgen voor blije opdrachtgevers. Verder is zij regelmatig op pad naar klanten en helpt ze een handje mee in de drukkerij.
Naast het werk: fotograferen en hardlopen (niet zelden tegelijkertijd).
 
  Lucy (2014, links op de foto) en Tobias (2017) zijn de nieuwste aanwinsten van de drukkerij. Vrolijk verwelkomen zij onze bezoekers. Lucy komt uit Portugal en zorgt voor gezelligheid en een knuffel op zijn tijd. Een van haar bijzondere capaciteiten is het versnipperen van papier. Tobias is afkomstig uit Malaga en beschikt dan ook over een Spaans temperament. Ook hij heeft regelmatig een snipperdag.
Naast het werk: spelen, slapen en knuffelen.