23 July 2024

Waar we nog meer druk mee zijn....

Fotografie van Marjolein

omslag IGboekje hr

Verrassende Instagramfoto’s

Marjolein is al heel lang een enthousiaste fotograaf. En dat bleef niet onopgemerkt. Na een expositie van Instagramfoto’s in Het Weefhuis in Zaandijk (januari 2012) is zij gevraagd voor een uitgebreide solotentoonstelling in het Zaans Museum op de Zaanse Schans. Deze expositie was te zien van 26 april 2013 tot begin januari 2014.

4

De titel van deze tentoonstelling, ‘Alles is er al, het wacht om gezien te worden’, is tevens het motto voor de manier waarop Marjolein fotografeert. Zij biedt de toeschouwers een bijzondere kijk op alledaagse voorwerpen en taferelen. Rondom de expositie zijn een aantal goed bezochte workshops Instagram georganiseerd en ook stond er iedere zaterdag een foto van Marjolein in Dagblad Zaanstreek met daarbij de vraag waar deze genomen was.

Boekje

Bij Heijnis & Schipper is een boekje gemaakt van de fotografie van Marjolein. Het is vierkant en telt 250 pagina´s full colour. De prijs is € 12,50 exclusief eventuele verzendkosten en het kan besteld worden door op onderstaande button te klikken.

bestellen

 

 
Inmiddels exposeert Marjolein regelmatig op verschillende plaatsen in de Zaanstreek en Noord-Holland en heeft zij deelgenomen aan de biënnale ‘KunstEiland’. Ook worden haar foto’s gebruikt voor gebruiksvoorwerpen als visitekaartjes en ansichtkaarten of als decoratieve kunst aan de wand. Wie hierin geïnteresseerd is kan Marjolein e-mailen door hier te klikken.

IMG_20130424_1241411

480px-InstagramAls je op de hoogte wilt blijven van de foto’s van Marjolein, kun je een kijkje nemen op haar Instagrampagina door op het icoontje te klikken.

 
235instawalk fb
 
Bekijk onderstaande video die gemaakt werd door RTVNH. Hierin vertelt Marjolein over fotografie in combinatie met hardlopen.