21 April 2019

* App's: Absoluut Prachtige Producten

Designagenda van Wie maakt het

Designagenda van Wie maakt het

Voor het zevende jaar mochten wij de Designagenda maken voor Geeke Voortman, eigenaar van het grafisch ontwerpbureau Wie Maakt Het. De Designagenda is een uitgave in eigen beheer van dit bureau. Aan het ontwerp van de Designagenda wordt veel zorg besteed.
 
 
De agenda heeft een gekleurde cover in signaalrood of mosterdgeel. Het jaartal 2017 is gedrukt met een speciale foliedruk en vervolgens nagepreegd (reliëfeffect). De binding met oranje garen is in de rug zichtbaar. Deze bindwijze is esthetisch maar ook heel functioneel: hierdoor blijft de agenda goed open liggen.
 
 
Binnenin een erg handige indeling met 3 blokjes per dag, die je naar eigen voorkeur kunt gebruiken. Bijvoorbeeld voor ochtend/middag/avond of werk/privé/kinderen. Er is veel open ruimte voor to-do-lijstjes en aantekeningen. Op iedere spread staat een soort monogram dat al bladerend verandert van 2017 in 2018.

Achterin de agenda is ruimte voor het opbergen van papieren. Het geheel wordt bijeen gehouden door een stoffen elastiek. Geïnteresseerd? Wacht niet te lang want de agenda is erg gewild.